Woonstijl-Scandinavisch-|-Kopenhagen

SCANDINAVISCH | KOPENHAGEN: Een licht interieur met veel natuurlijke materialen en pasteltinten. 

Ben je dol op een licht en ruimtelijk interieur met veel natuurlijke materialen? Dan past deze woonstijl echt goed bij jou. In Scandinavië hebben de interieurs een lichte basis die aangevuld wordt met natuurlijke materialen en neutrale tinten. Een typische Scandinavische sfeer kan je creëren met lichtblauw en verschillende grijstinten, maar vergeet vooral niet om je basis wit te houden. En wil je echt wit, kies dan voor RAL9016. Een witte vloer is een mooi uitgangspunt.

Interieurs in de Scandinavische woonstijl stralen een natuurlijke rust uit, gebruik hiervoor houten meubels, maar voeg ook groen toe in huis. Met groene planten krijg je zeker een natuurlijk sfeer en gelijk extra zuurstof in huis. Ook brengt het kleur en warmte in je woonruimte.
Wil je toch wat extra warmte toevoegen, leg dan een mooi vloerkleed neer en voorzie je bank of stoel van mooie kussens.
Deze woonstijl, ook weleens nordic living genoemd, kan je natuurlijk ook toepassen in je keuken, slaapkamer of badkamer.


Bij ons koop je online de woonaccessoires die perfect bij deze woonstijl passen. Deze ‘delights’ zijn functioneel, eenvoudig en grotendeels gemaakt van natuurlijke materialen. Maar ook van solide kwaliteit.
Wil je inspiratie opdoen voor deze lichte en fijne woonstijl? Bekijk dan ook ons Pinterest bord Scandinavisch | Kopenhagen.

 

Inspiratie

   
   

1
Marmer is een prachtige toevoeging aan een interieur met scandinavische invloeden. Marmer is een natuurproduct en tijdloos daarnaast kan je het gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld hout of metaal.

2
Om extra sfeer te creëren zijn kaarsen natuurlijk altijd handig. Deze waxinelichthouders zijn klein en praktisch. Je kan ze bijvoorbeeld ook gebruiken als amuseschaaltje.

3
Een fijne poster maakt het helemaal af. Je kan kiezen voor wat kleur, maar ook zwartwit kan in deze stijl heel goed.

4
Eén met de natuur, dat is ook een van de aspecten. En natuurlijk kan je lichte kleuren toevoegen zoals deze gele theedoek.
 

BEKIJK ONDERSTAANDE DELIGHTS, WELKE KIES JIJ OM JOUW SCANDINAVISCHE WOONSTIJL TE CREËREN?Weergave:


Bezig met laden...
  • favorite_border VERPAKT MET LIEFDE
  • tag_faces MOOIE DELIGHTS
  • thumb_up VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Waarom een woonstijl?

Zonder dat jet het door hebt kan je ieder interieur eigenlijk wel van een type woonstijl voorzien. Vaak is het ook een combinatie van meedere stijlen tegelijk. Hierdoor kan er ook zo ineens een nieuwe woonstijl ontstaan, dat is juist het leuke van het combineren van verschillende stijlen.

Wij willen je eigenlijk alleen maar inspireren met onze woonstijlen, om je een eerste zetje te geven om je eigen woonstijl in huis te creëren. Neem nou een metalen kandelaar die perfect past in een industriële woonstijl. Waarm zou je die niet plaatsen in je scandinavische woonstijl? Juist wel als je van een iets stoerder interieur houdt. Hou je meer van zacht en lieflijk dan kan je juist meer pasteltinten toevoegen aan je interieur.

 

 


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.