Woonstijl-Industrieel-|-New-York

 INDUSTRIEEL | NEW YORK

Rauwe en stoere woonaccessoires gemixt met kleurrijke eye-cathers

Hou jij van een interieur met veel industriële elementen? Dan is de Industriële woonstijl iets voor jou. Deze woonstijl kenmerkt zich door stoere en sobere meubels aangevuld met een opvallende kleurrijke design item als eye catcher. Bij ons kun je online woonaccessoires kopen om je woonstijl industrieel te creëren. Op deze pagina vind je ‘delights’ die terug kunt vinden in een New Yorkse loft. Denk hierbij aan rauwe, industriële en stoere woonaccessoires. Je kunt eenvoudig een industriële look thuis creëren. Heb je een mooie betonnen of bakstenen wand? Laat deze dan kaal en hang er een groot kleurrijk schilderij of poster op. Wil je meer inspiratie opdoen voor deze woonstijl? Bekijk dan ons Pinterest bord Industrieel | New York.Weergave:


Bezig met laden...
  • favorite_border VERPAKT MET LIEFDE
  • tag_faces MOOIE DELIGHTS
  • thumb_up VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Waarom een woonstijl?

Zonder dat je het door hebt kan je ieder interieur eigenlijk wel van een type woonstijl voorzien. Vaak is het ook een combinatie van meedere stijlen door elkaar. Hierdoor kan er ook zo ineens een nieuwe woonstijl ontstaan, dat is juist het leuke van het combineren van verschillende stijlen. Je woonstijl maak je vaak af door het gebruik van kleine en unieke woonaccessoires, bijvoorbeeld door woonaccessoires met zwart of industriële accenten. Deze geven je interieur jouw industriële woonstijl.

Aanpassen van je woonstijl

Wij willen je eigenlijk alleen maar inspireren met onze woonstijlen, om je een eerste zetje te geven om je eigen woonstijl in huis te creëren. Of dit nu een industriële woonstijl is of niet! Eigenlijk is het een kwestie van doen en als het goed voelt dan zeker zo laten. 
Maar heb je nou al een industriële woonstijl en wil je deze toch iets aanpassen? Dit kan bijvoorbeeld door een aantal industriële woonaccessoires te vervangen voor vintage woonaccessoires. Je creëert dan weer een nieuwe woonstijl, namelijk de vintage industriële woonstijl. 

 

 


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.