Industrieel-|-New-York

 INDUSTRIEEL | NEW YORK: Rauwe en stoere woonaccessoires gemixt met kleurrijke eye-cathers

Hou jij van een interieur met veel industriële elementen? Dan is de Industriële woonstijl iets voor jou. Deze woonstijl kenmerkt zich door stoere en sobere meubels aangevuld met een opvallende kleurrijke design item als eye catcher. Bij ons kun je online woonaccessoires kopen om je interieur een industriële woonstijl te geven. Op deze pagina vind je ‘delights’ die terug kunt vinden in een New Yorkse loft. Denk hierbij aan rauwe, industriële en stoere woonaccessoires. Je kunt eenvoudig een industriële look thuis creëren. Heb je een mooie betonnen of bakstenen wand? Laat deze dan kaal en hang er een groot kleurrijk schilderij of poster op. Wil je inspiratie opdoen voor deze woonstijl? Bekijk dan ons Pinterest bord Industrieel | New York.Weergave:


Bezig met laden...
  • tag_faces Altijd verpakt als cadeau!
  • mail_outline Persoonlijk contact
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Waarom een woonstijl?

Zonder dat jet het door hebt kan je ieder interieur eigenlijk wel van een type woonstijl voorzien. Vaak is het ook een combinatie van meedere stijlen tegelijk. Hierdoor kan er ook zo ineens een nieuwe woonstijl ontstaan, dat is juist het leuke van het combineren van verschillende stijlen.

Wij willen je eigenlijk alleen maar inspireren met onze woonstijlen, om je een eerste zetje te geven om je eigen woonstijl in huis te creëren. Of dit nu een industriële woonstijl is of niet!

 

 


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.