Weergave:


Bezig met laden...
  • tag_faces Altijd verpakt als cadeau!
  • mail_outline Persoonlijk contact
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Vazen & bloempotten

In bijna ieder huis is wel een vaas te vinden. Deze woonaccessoire is natuurlijk praktisch om een mooie bos bloemen in te zetten, maar ook mooi om op tafel te zetten zonder iets erin. Zet bijvoorbeeld een aantal kleine exemplaren bij elkaar.
Daarbij zijn ze er in allerlei soorten en maten, groot en klein. Ook de materiaal soorten zijn oneindig. Denk aan glas, metaal, porselein, keramiek of aardewerk. 
Maar ook een vaas van papier behoort tot de mogelijkheden. De kaarten van Happy Whatevercards kan je namelijk gebruiken als een vaas. Je zet de vorm over een fles heen en je krijgt een prachtig resultaat.

Groen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Dus een bloempot voor binnen kan bijna iedereen wel gebruiken. Planten in huis geven sfeer, maar zorgen ook voor extra zuurstof.

Klein vaasje

Een aantal kleine vaasjes bij elkaar op tafel vormen een sfeervol geheel. Het is dan ook niet perse nodig om er nog een bloem in te zetten. Haal je wel verse bloemen in huis, dan is het een idee om in ieder vaasje een ander type bloem te zetten. 

Grote vaas

De grote vazen kan je eigenlijk onderverdelen in middelgroot en groot. De grootste in onze shop is 25 cm hoog. De vazen zijn mooi te combineren met de kleinde vaasjes. Een grote vaas is heel geschikt voor een mooie bos bloemen. Voor bloemen is het wel belangrijk dat ze voldoende ruimte hebben. Heeft de vaas een smalle opening dan is het verstandiger om een paar losse bloemen of takken erin te zetten in plaats van een groot boeket. Zet je bloemen ook niet te dicht bij appels en bananen, daar worden je bloemen niet zo blij van.

Interior Delights

Met onze webshop willen we jou de mogelijkheid bieden om thuis je eigen woonstijl te creëren. We hebben een aantal woonstijlen uitgelicht, namelijk Scandinavisch KopenhagenIndustrieel New York en Klassiek Modern Parijs. Bij de stijlen laten we zien welke accessoires je goed met elkaar kan combineren. 

Volg ons op Instagram of Pinterest voor meer inspiratie. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief Delightful ontvang je ook het laatste nieuws en de meeste korting. 
Pinterest is een mooi kanaal om jouw eigen woonstijl samen te creëeren. Maak borden aan voor verschillende onderwerpen zoals verschillende stijlen, maar ook verschillende accessoires. Bij het samenstellen van je lijst met woonaccessoires of bij het maken van je moodboard mag natuurlijk een mooie kleine vaas of bloempot niet ontbreken.


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.