Weergave:


Bezig met laden...
  • favorite_border VERPAKT MET LIEFDE
  • tag_faces MOOIE WOONACCESSOIRES
  • thumb_up VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Textiel

Alles wat geweven is kan je hier vinden! Dat is de betekenis van textiel; alles wat geweven is. Wij bieden textiel aan in de vorm van theedoeken en kussenhoezen. Maar wie weet breiden we nog wel uit!

Theedoeken

Deze prachtige theedoeken hebben een mooi design. Wij bieden ze aan in verschillende kleuren. Om de waterabsorbtie en de kleurvastheid van deze theedoeken te verbeteren is het goed om ze 12 uur lang in koud water te laten weken en daarna te wassen op 40 tot 60 graden. Gebruik hierbij géén wasverzachter.

Kussens

Kussens, wie heeft ze niet in huis? Een kussen, ook wel sierkussen genoemd, is een basis accessoire voor je interieur. De meeste mensen gebruiken ze ter decoratie in een stoel of bank. De een vindt een kussen lastig als je dan op de bank wil zitten, de ander vindt het prettig om het kussen lekker op schoot te houden tijdens het drinken van een kopje thee of tijdens het kijken naar een enge film. Zo is het dus eigenlijk veel meer dan een accessoire en multifunctioneel. En voor iedere woonstijl is er wel een sierkussen te vinden.

Vormen en afmetingen

Tegenwoordig zijn kussens er in diverse vormen. Vierkant, rechthoekig en momenteel is rond helemaal hip. Probeer eens verschillende vormen bij elkaar, dit kan mooie resultaten opleveren. Ieder vorm kussen is er ook in verschillende afmetingen. Op een grote bank staat een behoorlijk kussen natuurlijk wel het mooist. 

Materialen en kleuren

De keuze is reuze. Voor de materialen, maar zeker voor de kleuren. Veel voorkomende materialen zijn onder andere katoen, linnen, fluweel, jute, en wolvilt. Kijk wat past bij het materiaal van je stoel of bank. 
Sierkussens zijn er eigenlijk in alle kleuren en prints. Zorg dat de kleur goed staat bij je bank. Koop je een kussen controleer dan of je deze nog kan ruilen. Kijk of deze bevalt bij daglicht en avondlicht. 

Interior Delights

Met onze webshop willen we jou de mogelijkheid bieden om thuis je eigen woonstijl te creëren. Dit doen we aan de hand van voorbeelden van de woonstijlen Scandinavisch KopenhagenIndustrieel New York en Klassiek Modern Parijs. We hopen je zo inspiratie te geven om ook zelf aan de slag te gaan. Heb je al veel accessoires in huis zet ze dan eens een keer bij elkaar. Zo kan je goed bepalen wat jouw woonstijl is. Een mooi kussen voor op de bank of in een stoel mag natuurlijk niet ontbreken. Wij bieden kussens en theedoeken aan in diverse afmetingen en kleuren.


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.