CADEAU TOT 10 EURO

Past dit binnen jouw budget? Want je bent op zoek naar een cadeau onder de € 10? Dan zit je goed bij Interior Delights. Wij hebben keuze uit diverse producten zoals vaasjes, opbergers en posters. Wist je dat we het cadeau sowieso gratis voor je inpakken? Als je een bestelling plaatst kan je bij opmerkingen aangeven of het om een cadeau voor een man of vrouw gaat.

Een cadeau onder € 10 is ook leuk voor Vaderdag of Moederdag. Kan je echt iets leuks voor geven. Maar ook als iemand geslaagd is voor een diploma. 
En natuurlijk komen Sinterklaas en Kerst ook ieder jaar weer terug. Bij je bestelling kan je aangeven of het om Sint of Kerst gaat, zo zorgen wij voor het juist papier er omheen.

Wil je toch iets meer uitgeven omdat je buget ruimer is, dan is ook dat mogelijk.

CADEAU TOT 25 EURO

Zoek jij een cadeau tot 25 euro? Of eigenlijk tussen de 10 euro en 25 euro? Wij hebben ook in de categorie keuze uit diverse delights zoals vaasjes, opbergers en posters.  Als je een bestelling plaatst kan je bij opmerkingen aangeven of het om een cadeau voor een man of vrouw gaat.

Een cadeau tot 25 euro is een perfect budget voor de feestdagen. Kan je echt iets leuks voor geven. Maar ook voor een verjaardag of een andere feestelijke aangelegenheid is een cadeau tot 25 euro heel geschikt.

CADEAU TOT 50 EURO

Met een cadeau tot 50 euro kan je echt wat moois geven. Dit kan je natuurlijk ook samen met iemand doen en lekker de kosten delen. Voor een luxe cadeau zit je ook goed bij Interior Delights. We hebben veel mooie marmeren snijplanken die perfect in deze categorie passen. Soms ligt het niet aan de prijs, maar wil je meerdere exemplaren tegelijk kopen. Dat is natuurlijk ook mogelijk. Kan dan ook even binnen de andere twee prijscategorieën. 

Inpakken

Voor ons is iedere bestelling een cadeautje. Daarom worden alle delights door ons ingepakt. We passen ons inpakpapier aan naar het seizoen en maken het extra feestelijk bij bijzondere gelegenheden.

Zelf aan de slag

Een paar tips voor een goed ingepakt cadeau.

1. Leg de verpakking met de bovenkant naar beneden op je kadopapier. Zorg dat het papier lang genoeg is. Wanneer is het genoeg dan? Trucje, leg je verpakking 3x in de lengte of in de breedte op je kadopapier. 

2. Leg je verpakking zo op het papier, dat je aan de onderkant meer papier hebt dan aan de bovenkant. Vouw het papier aan de bovenkant over je verpakking en plak het met plakband of washitape vast.

3. Vervolgens pak je het lange stuk kadopapier aan de onderkant en vouw je dit naar de bovenkant. Voor een mooie afwerking kan je het laatste stukje naar binnen vouwen en kan je een rechte lijn maken. Plak dan het stuk kadopapier, precies op de bovenrand van je verpakking. Je kan natuurlijk ook voor het midden kiezen, net wat jij het mooiste vindt.

4. Om de zijkant dicht te vouwen leg je je verpakking voor je en vouw je eerst de bovenkant. De zijkanten van je kadopapier vouw je naar binnen en in je maakt 4 hoekjes.

5. Nu heb je 2 lange flappen en die vouwje langs de bovenkant van je verpakking naar binnen. Tover je plakband of tape weer te voorschijn en plak het geheel vast. 

6. Bovenstaande stappen voer je ook aan de andere kant van je verpakking uit. Wanneer je alles hebt gevouwen en dichtgeplakt check je nog even of je hoekjes mooi zijn.

7. Leef je uit! En maak het af met een gaaf velours lint. Leg je cadeau met de beplakte vouw naar beneden. Leg je lint onder je cadeau, trek de uiteinden van het lint omhoog en breng rechts over de linkerkant. Zorg ervoor dat ze elkaar kruisen.

8. Nu draai je het cadeau om draai zodat het kruis aan de onderkant ligt. Nu trek je de uiteinden van je lint omhoog. Het is mooi als ze beide ongeveer even lang zijn. Kruis het rechter- en linkerlint onder het gespannen stuk lint.

9. Knoop het lint vast en maak nog een strik met gelijke lussen.

10. Knip de uiteinden van het lint af. 

En je kan goed voor de dag komen met een mooi cadeau tijdens een verjaardag of met de feestdagen. Koop nu je cadeau tot 100 euro!

Niks gevonden binnen jouw budget of zoek je iets specifieks? Mail ons, we helpen je graag verder.

 


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.