Posters

Op zoek naar een goedkope manier om kunst aan je muur te hangen? Koop dan eens een mooie poster. Met een lijst er omheen creëer je zo een eyecatcher voor aan de muur. Je ziet veel zwartwit posters, maar ook in kleur is er voldoende keus. Neem een botanische poster voor een urban jungle look in je interieur, maar kijk ook eens naar de gave posters voor in de kinderkamer.Weergave:


Bezig met laden...
  • tag_faces Altijd verpakt als cadeau!
  • mail_outline Persoonlijk contact
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Het formaat

Posters zijn er in veel verschillende maten. Maar welke kies je nou eigenlijk? Denk vooraf na over de bestemming van je poster. Wil je de poster aan de muur hangen of wil je graag een paar posters bij elkaar neerzetten in lijsten. De mogelijkheden zijn oneindig. Denk ook na over de afstanden onderling bij het ophangen van meerdere exemplaren bij elkaar.
Na aanschaf van je stukje kunst kan je natuurlijk ook oneindig blijven variëren. Een poster is daarom een zeer geschikte accessoire om jouw eigen woonstijl te creëren.
Kies je er voor om meerdere posters bij elkaar te hangen dan is A4 gecombineerd met A3 zeer geschikt. Wil je één eyecatcher aan de muur dan is 50 x 70 cm  of groter een mogelijkheid.

Met of zonder lijst

Een poster kan je ophangen in een lijst, maar natuurlijk ook zonder. Zonder lijst is niet op iedere muur mogelijk. Wees voorzichtig met het gebruik van tape. Voor het ophangen aan gladde muren is goed washitape wel belangrijk. Anders kan je muur, maar ook de poster beschadigen.
Een lijst om een poster zorgt voor een mooie afwerking. Lijsten zijn in veel standaardformaten te koop, maar het is ook mogelijk om een lijst op maat te laten maken. Heb je nog oude lijsten liggen, maar is de kleur niet goed? Met spuitverf kan je houten, maar ook metalen lijsten heel goed in een andere kleur verven. Dit is bijvoorbeeld ook een idee voor de zomer en winter. In de zomer spuit je jouw favoriete lijsten in een lichtere kleur en in de winter maak je ze net weer wat donkerder. Ook op die manier kan je een eigen woonstijl creëren.
Wil je toch iets anders, dan is een posterhouder een idee. Posterhouders zijn er voornamelijk in hout en aluminium. Op deze manier kan je ook gemakkelijk wisselen met je posters. 

Goedkope posters

Bij ons in de webshop proberen we de prijzen zo goedkoop mogelijk te houden, want niet iedereen heeft tenslotte een enorm budget om te besteden. Denk je bij sommige prints, nou noem je dat goedkoop? Ook dan zijn wij niet de duurste ten opzichte van anderen. Maar dan ligt de inkoopprijs van het betreffende exemplaar vaak een stukje hoger. Dit kan komen door de materialen, zoals bijvoorbeeld het gebruik van goudfolie. Maar denk ook aan het gebruik van duurzaam papier, dit is uiteindelijk duurder, maar wel weer beter voor het milieu. Door dit soort aspecten kan de prijs van een poster dus soms iets hoger liggen. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk en daarom verkopen wij ook veel posters welke geprint zijn op duurzaam papier.

Slaapkamers

Het is ook helemaal hot om een kinderkamer te voorzien van een gave poster. Wij hebben een aantal mooie dieren prints met verschillende kleurstellingen. Bij deze posters kunnen kinderen helemaal los gaan met hun fantasie over de verschillende dieren.
En vergeet ook je eigen slaapkamer niet. Een poster in de vorm van kunst om rust uit te stralen in je kamer, dat is heel fijn. De slaapkamer is voor veel mensen ook een plek om even alleen te kunnen zijn, dan is een rustgevende uitstraling wel heel erg fijn.

Interior Delights

Met onze webshop willen we jou de mogelijkheid bieden om thuis je eigen woonstijl te creëren. We hebben een aantal woonstijlen uitgelicht, namelijk Scandinavisch KopenhagenIndustrieel New York en Klassiek Modern Parijs. Per stijl zie je verschillende ‘delights’ die goed samen gaan. Zo kan je ook thuis aan de slag met jouw woonstijl. Zet verschillende woonaccessoires en meubels bij elkaar en probeer je woonstijl vast te stellen, dit kan ook een mix van twee of meer stijlen zijn natuurlijk. Zeker is dat bij iedere woonstijl een poster zeker niet mag ontbreken.


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.