Weergave:


Bezig met laden...
  • tag_faces Altijd verpakt als cadeau!
  • mail_outline Persoonlijk contact
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Opbergers

Een mand, doosje of weckpot is altijd handig om in huis te hebben. Je kan er echt van alles in bewaren. En hoe leuk is het dat een opbergerer ook een mooie woonaccessoire is. Combineer een opberger met een mooie vaas en sprekende poster. Dit zet je bijvoorbeeld op een plank en klaar! Nu is je woonkamer of slaapkamer weer een stukje interieurstyling rijker.

Soorten

Een opberger is er in de vorm van een opbergdoos, een weckpot maar ook een draadmand is goed te gebruiken als opberger. Wil je dat de spulletjes uit het zicht zijn dan is een opbergdoos of doosje erg handig. Een weckpot is leuk in de keuken. Doe er bijvoorbeeld je pasta in.  Staat leuk en je kan ook nog eens makkelijk bijhouden hoe het met je voorraad staat. Maar ook een etui voor je pennen en stiften behoort tot de mogelijkheden.

Formaat

Ook qua formaat is eigenlijk alles mogelijk. Er zijn leuke ronde glazen opbergers voor je sieraden. Je tijdschriften kan je in een grote draadmand neerleggen. En voor het echte opberg werk is een mooie grote doos een handige uitkomst. De mogelijkheden zijn oneindig.

Materialen

De weckpot voor in je keuken is meestal van glas. Altijd goed en past in ieder interieur. Mooie dozen van karton blijven een hit. De afwerking wil nog wel eens verschillen. Dus kijk daar goed naar. Je wil niet dat de bovenlaag gaat loslaten.
Een andere leuke manier om iets op te bergen is in een etui die gemaakt is van kurk. Kurk is helemaal hot, dus die etui mag wel gezien worden.

Interior Delights

Creëer je eigen woonstijl met hulp van onze ‘delights’. Wij noemen onze woonaccessoires ‘delights’ omdat woonaccessoires een genot voor je interieur behoren te zijn. Wij hebben de ‘delights’ onder gebracht in de volgende woonstijlen; Scandinavisch KopenhagenIndustrieel New York en Klassiek Modern Parijs. Maar je kan thuis natuurlijk ook je eigen woonstijl creëren. Maak een Pinterest pagina of een moodboard om je ideeën op kwijt te kunnen. Vergeet daar niet een handige opberger aan toe te voegen zoals een mooie opbergdoos, een weckpot of bijzondere aluminium schaaltjes.


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.