Weergave:


Bezig met laden...

One Must Dash poster 30x40cm zwart wit Oh lala

Poster Oh lala van One Must Dash. Door de grappige tekst en het weglaten van kleur is deze poster een echte eye catcher voor je interieur.

29,95

14,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

One Must Dash poster Bossa Nova 30x40

Poster Bossa Nova van One Must Dash. Voeg liefde aan je interieur toe met deze poster. 

29,95

14,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

One Must Dash poster Flashdance 30x40

Poster Flashdance van One Must Dash. Tijd voor disco, dus gooi die voetjes van de vloer. Creeër gelijk meer sfeer in je kamer met deze poster.

29,95

14,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

One Must Dash poster Room Service 30x40

Poster Room Service van One Must Dash. Vast herkenbaar voor velen en een mooi statement voor in je woonkamer! Deze poster zorgt vast voor veel gesprekken aan de keukentafel.

29,95

14,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

One Must Dash poster Shhilence 30x40

Hippe poster Shhilence van One Must Dash. Shhhh, laten we er niet te veel woorden aan toevoegen.

29,95

14,95

Prijs per stuk

One Must Dash poster Smalltalk 30x40

Op veler verzoek heb ik er toch nog een paar ingekocht. Poster Smalltalk van One Must Dash. Deze poster is ideaal voor mensen van weinig woorden.

29,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Fleur je interieur!

Bij ons kun je je favoriete poster van het Zweedse merk One Must Dash online kopen. Het grootste deel van hun ontwerpen bestaan uit zwart-wit prints. Ondanks de weinig kleur zijn hun poster alles behalve saai. In elke poster die ze maken hebben de ontwerpers een vleugje van hun (maffe) humor toegevoegd. Met deze kun je eenvoudig je eigen collage voor aan de muur samenstellen.  Een poster van One Must Dash kun je door de zwart-wit print ook eenvoudig combineren met andere (kleurrijke) posters / prints. Bijvoorbeeld met de Mountain poster of Questions poster van House Doctor.

One Must Dash

One Must Dash is opgericht door de vriendinnen Anneli en Anki, die het als een zegen zien dat ze samen in staat zijn om te werken, te lachen en heel veel koffie te drinken. Wat ze samen delen is hun gevoel voor humor en hun liefde voor interieur en woonaccessoires. Sinds 2010 ontwerpen ze woonaccessoires met een twist die gegarandeerd een glimlach op je gezicht te voorschijn toveren.
Het aanbod van deze gezellige dames bestaat voornamelijk uit posters, kaarten, tassen en stationary.

Wil je meer weten over One Must Dash? Bezoek dan de website of volg ze op Facebook. Ben je helemaal verliefd op een poster van One Must Dash die niet beschikbaar is in onze webshop? Stuur een e-mail naar info@interiordelights.nl en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Interior Delights

Met onze webshop willen we iedereen de mogelijkheid bieden om thuis een eigen woonstijl te creëren. Dit doen we door het aanbieden van onze 'delights' van bekende en minder bekende merken. De prijs proberen we voor iedereen betaalbaar te houden, maar dit is verschillend per merk en type product. Posters zijn super handige woonaccessoires, hang ze direct aan de muur of plaats ze in een lijst. Ze zijn er in veel soorten, maten en kleuren.
Naast posters kan je bij ons ook terecht voor onder andere kandelaars, kussens, vasen en marmeren snijplanken. 

Bestel nu je One Must Dash poster!


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.