Weergave:


Bezig met laden...

Fleur je interieur!

Bij ons kun je je favoriete poster van het Zweedse merk One Must Dash online kopen. Het grootste deel van hun ontwerpen bestaan uit zwart-wit prints. Ondanks de weinig kleur zijn hun poster alles behalve saai. In elke poster die ze maken hebben de ontwerpers een vleugje van hun (maffe) humor toegevoegd. Met deze kun je eenvoudig je eigen collage voor aan de muur samenstellen.  Een poster van One Must Dash kun je door de zwart-wit print ook eenvoudig combineren met andere (kleurrijke) posters / prints. Bijvoorbeeld met de Mountain poster of Questions poster van House Doctor.

One Must Dash

One Must Dash is opgericht door de vriendinnen Anneli en Anki, die het als een zegen zien dat ze samen in staat zijn om te werken, te lachen en heel veel koffie te drinken. Wat ze samen delen is hun gevoel voor humor en hun liefde voor interieur en woonaccessoires. Sinds 2010 ontwerpen ze woonaccessoires met een twist die gegarandeerd een glimlach op je gezicht te voorschijn toveren.
Het aanbod van deze gezellige dames bestaat voornamelijk uit posters, kaarten, tassen en stationary.

Wil je meer weten over One Must Dash? Bezoek dan de website of volg ze op Facebook. Ben je helemaal verliefd op een poster van One Must Dash die niet beschikbaar is in onze webshop? Stuur een e-mail naar info@interiordelights.nl en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Interior Delights

Met onze webshop willen we iedereen de mogelijkheid bieden om thuis een eigen woonstijl te creëren. Dit doen we door het aanbieden van onze 'delights' van bekende en minder bekende merken. De prijs proberen we voor iedereen betaalbaar te houden, maar dit is verschillend per merk en type product. Posters zijn super handige woonaccessoires, hang ze direct aan de muur of plaats ze in een lijst. Ze zijn er in veel soorten, maten en kleuren.
Naast posters kan je bij ons ook terecht voor onder andere kandelaars, kussens, vasen en marmeren snijplanken. 

Bestel nu je One Must Dash poster!


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.