Weergave:


Bezig met laden...

Ontdek de wereld van liv en brengen leven in uw huis!

Liv komt uit het deens en betekent leven, daarom de naam Liv interior. Een mooie verhelderende naam voor dit leuke merk.
Het merk Liv is opgericht in 2005 door Tina en Asad Mirza. Tina is een echte Deense en heeft een opleiding tot grafisch ontwerper afgerond en Asad is geboren in Pakistan. Een mooie combinatie van verschillende culturen. Die culturen weten ze goed te combineren en dat zie je terug in hun delights.

Het team bestaat momenteel uit 6 personen en samen ontwikkelen ze tweemaal per jaar een colletie.

Meer weten over Liv interior? Neem dan een kijkje op de website. Ze hebben een ruim assoartiment dus heb je iets gezien wat wij niet aanbieden neem dan contact met ons op. We kijken graag naar de mogelijkheden! Stuur gerust een e-mail naar info@interiordelights.nl.

Interior Delights

Bij Interior Delights kan je terecht voor mooie en betaalbare woonaccessoires. Wij bieden onder andere kussens, vazen, kandelaars en snijplanken aan. Wij noemen onze accessoires 'delights', omdat ze een genot voor je interieur behoren te zijn. Met deze 'delights' kan je ook een eigen woonstijl bij jou thuis gaan creëren.
De webshop is ontstaan vanuit passie voor interieur! En delen dit ook graag via onze social media kanalen. Op onze Pinterest pagina kan je terecht voor nog meer inspiratie. Maak zelf eens een Pinterest pagina of een moodboard zodat je je eigen woonstijl kan gaan creëren. En volg ons zeker via Instagram als je dagelijks wooninspiratie zoekt.

Shop nu hier je delights van Liv interior!


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.