Lau Label Vaas 01 Ochre

55,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd, op werkdagen voor 12.00u besteld 1-2 werkdagen
Variatie: Lau Label Vaas 01 Ochre
Lau Label Vaas 01 Ochre
Lau Label Vaas 01 Blue
Lau Label Vaas 01 Darkgreen
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Vaas 01 Ochre

Ook deze handgemaakte vaas zorgt voor een wauw effect. Deze vaas is gemaakt van steengoed klei en gebakken op 1240 graden celcius. De binnenzijde is transparant geglazuurd. Advies na gebruik, even met de hand afwassen om de vaas mooi te houden. Deze handgemaakte vaas is ook perfect te combineren met de kopjes van Lau Label. Het zorgt voor een perfect plaatje op tafel of in je keuken.

  • Afmeting: hoogte ca 15 cm en diameter ongeveer 11 cm
  • Kleur: ochre / warm winter geel
  • Inhoud: 1200ml
  • Materiaal: klei met een geglazuurde binnenkant
  • Merk: Lau Label


Lau Label

Als ontwerper en keramist is Laura van Lau Label altijd opzoek naar nieuwe en andere technieken binnen het keramiek-ambacht. Tijdens haar zoektocht ontdekte ze een nieuwe manier van gieten: met een zelfgebouwde machine (echt waar!) pompt Laura verschillende kleuren klei in een mal. Het resultaat? Check de foto's of koop een van deze prachtige kopjes. Het zijn stuk voor stuk prachtige exemplaren en allemaal uniek!

In 2017 is Laura afgestudeerd als product designer aan de Kunst Academie in Utrecht (HKU). Ze is een enorme liefhebber van klei. Tijdens een stage viel haar oog op de mallen voor producten gemaakt van keramiek. Die mallen werden altijd op dezelfde manier met klei gevuld. Ze dacht, dit kan vast ook anders. En daarom heeft ze uitgebreid onderzoek gedaan naar andere manieren om die mallen te kunnen vullen. 
Zo heeft ze haar eigen nieuwe manier van gieten ontdekt en wat voor een! Het is natuurlijk iedere keer een verrassing hoe haar producten uit de mal te voorschijn komen. Zo ontstaan er ook nieuwe patronen die ze van tevoren niet bedacht had. Hoe tof! 

Laura maakt verschillende producten van keramiek waaronder deze vazen. Maar kijk ook eens naar de vaas en kandelaar in een! Zoek je een andere vaas van Lau Label? Mail ons.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@interiordelights.nl
Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.