Laatste kans!

Shop nu een aantal gave delights voor gemiddeld 50% of meer korting. Reden? Af en toe is het tijd voor vernieuwing. Let op, dit zijn de laatste exemplaren en deze accessoires komen dus niet meer op voorraad. Dus op = echt op! Weergave:


Bezig met laden...
  • tag_faces Altijd verpakt als cadeau!
  • mail_outline Persoonlijk contact
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Outlet

Welkom bij onze toutlet! Hier staan verschillende delights met echt heel veel korting. De prijzen zijn soms zelfs onder de inkoopprijs. Dus sla nu snel je slag.
Het idee van de outlet is ontstaan doordat ik met een aantal merken wil stoppen, ze passen niet meer helemaal bij mij en mijn shop. En ik vind het leuk om ook weer te vernieuwen. Maar omdat er dan verschillende losse delights overblijven heb ik besloten om een outlet te creëren.

Daarbij run ik mijn webshop vanuit huis en de ruimte blijft dus beperkt. Nu zag ik dat er een Landelijke Opschoondag is en heb daar mijn eigen draai aangegeven.
De Landelijke Opschoondag is natuurlijk een super initiatief, want je gaat dan met elkaar in jouw gemeente aan de slag. Zo kom je nader tot elkaar en je kan jouw buurt fris de lente in gaan.
Maar voor mij was het dus aanleiding om de webshop op te gaan schonen.

Bloomingville

De delights van Bloomingville staan dus in de uitverkoop bij ons in de shop. En het is echt de laatste kans om deze woonaccessoires in huis te halen. Nog steeds een prachtig mooi Deens merk, maar de vraag in mijn shop is kleiner geworden. En daarom heb ik besloten om te stoppen met de verkoop van dit merk. Maar dus juist ook om ruimte te maken voor een nieuw merk.
Wat kan je van Bloomingville terugzien in de outlet, de bekende cactussen waarvan er nog twee zijn. Maar ook een aantal prachtige kussens. De accessoires van Bloomingville zijn van top kwaliteit, daar ligt het zeker niet aan.
Dus weet jij een gaaf merk wat echt in mijn webshop past, geef het door via info@interiordelights.nl. De beste inzending kan ook zeker een leuke reactie verwachten.

Base212

Zo jammer.... de eigenaresse van dit merk is er helaas mee gestopt. Dus daarom moeten we noodgedwongen de verkoop van deze gave artikelen stoppen. Dat kan dus ook gebeuren! De laatste stuks mogen daarom ook voor weinig weg. Er is nog één hele gave marmeren snijplank beschikbaar, een paar leuke etuis van kurk en nog een aantal eiken houten kandelaars. Die zijn echt prachtig!

One Must Dash

Het derde merk waar we afscheid van gaan nemen is One Must Dash. Ze hebben prachtige zwartwit posters, maar ik wil toch over stappen op wat meer posters met kleur. Eigenlijk ben ik op zoek naar een kleine ondernemer. Tips zijn welkom!

 

Restanten

Naast de delights van de 3 merken die de shop gaan verlaten zijn er nog een aantal delights die we aan de outlet hebben toegevoegd. Dit zijn de laatste exemplaren van een aantal producten die ook niet meer in te kopen zijn. Dus ook voor deze delights geldt op = echt helemaal op.

Sale

En de sale dan? Die pagina is er niet meer. Wil je toch korting ontvangen schrijf je dan in voor Delightful. Via onze berichtenservice ontvang je regelmatig korting voor verschillende delights.


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.