Weergave:


Bezig met laden...
  • tag_faces Altijd verpakt als cadeau!
  • mail_outline Persoonlijk contact
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Kopjes & mokjes

Shop hier je kopjes en mokjes om aan je gestylde tafel ook nog eens koffie of thee uit een prachtig en uniek exemplaar te drinken. Daarnaast hebben we ook mooie whisky glazen in het assortiment.

Kopjes

In een woord WAUW! De prachtige handgemaakte exemplaren van Lau Label. Deze delights zijn gemaakt van steengoed klei en gebakken op 1240 graden celcius. De binnenzijde is transparant geglazuurd. De kopjes zijn vaatwasser bestendig, maar let er wel op dat er genoeg ruimte overblijft tussen de kopjes en andere objecten zodat door de trilling van het water de kopjes niet tegen iets anders kapot kunnen tikken. Mijn advies! Even met de hand afwassen, blijven ze zo mooi van. 

Whisky glazen

Deze glazen zijn het helemaal! Erg leuk om een heerlijk zomerdrankje voor je gasten in aan te bieden. De glazen zijn gegoten en hebben een Crystal-look. Dit maakt ze betaalbaar voor iedereen. Koop je er zes tegelijk dan ben je nog een stukje voordeliger uit. Zo heb je genoeg glazen in huis voor bijvoorbeeld een gezellig diner. Deze glazen zijn ook leuk om aan iemand cadeau te geven. Laat het ons weten en wij pakken ze mooi voor je in!

Interior Delights

Ben je op zoek naar mooie en betaalbare woonaccessoires dan zit je hier goed. Onze woonaccessoires noemen wij ‘delights’ omdat ze een genot voor je interieur behoren te zijn. De verschillende ‘delights’ kan je terug vinden bij de woonstijlen. Dit geeft je inspiratie om thuis ook je eigen woonstijl te creëren. Ga je snel de kopjes en mokjes bekijken?


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.