Wie wil er nou niet een kerstcadeau? We kruipen weer langzaam richting de feestdagen. Op deze pagina staan de meest bestelde kerstcadeautjes én de net nieuw binnen gekomen cadeau ideeën.
 Weergave:


Bezig met laden...
  • tag_faces Altijd verpakt als cadeau!
  • mail_outline Persoonlijk contact
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Sinterklaas

Ook Sinterklaas vergeten we natuurlijk niet. De pepernoten liggen alweer in de schappen, het lijkt wel of ze ieder jaar iets eerder in de winkels terecht komen. Maar het is nog even wachten op de goedheiligman.
De Sint komt dit jaar weer naar Nederland op zaterdag 13 november. En ja, hij komt dus definitief wel naar Nederland. Waar precies dat is nog een geheim! Maar zo fijn dat we straks ieder geval gezellig op de bank met een bakje pepernoten kunnen kijken naar de tv. 's Avonds kunnen dan ook gewoon de schoentjes gezet worden.  En wij gaan sowieso pakjesavond vieren op 5 december.


Zodra die lieve Sint weer naar huis is gegaan gaan we vaak gelijk door naar Kerst. Thuis wacht ik altijd een weekje voordat ik de kerstboom opzet. Want anders is het wel wat veel voor de kinderen.
De kerstcadeautjes worden vaak al wel op tijd ingekocht voor Kerst. En ik denk dat je er dit jaar echt op tijd bij moet zijn, want iedereen verwacht weer enorme drukte bij alle verzendbedrijven. En juist nu wil je misschien wel iemand verrassen met een fijn kerstcadeau.

Trends

Hoe ga jij je kerstboom versieren? Koop je ieder jaar nieuwe ballen voor een nieuwe look? Of heb je al jaren dezelfde kerstboom. Ik zit er tussenin eigenlijk. Meest koop ik wel iets nieuws om de boom net even een andere look te geven. Vorig jaar kocht ik eenhoorns en van die old school knijpvogeltjes, maar dan wel lekker in het roze. Voor dit jaar ga ik binnenkort eens op pad om te kijken wat er allemaal is. Lekker vroeg zullen we maar zeggen, maar dan heb je wel nog alle keuze zo ruim voor de feestdagen.

Ik heb al wel wat zoekwerk online gedaan, want ik ben niet de grootste kerstkenner die er is. Een aantal trends welke ik voorbij zag komen online:

  • Het warme winter gevoel: eigenlijk een jaarlijks terugkerende trend, maar dit jaar met iets zachtere kleuren.
  • Romantiek ten top: decoratie met veel grijstinten en pastelkleuren. Ook een vleugje goud past hierbij.
  • Scandinavisch gezellig: wit, groen, zilver en kerstrood maar dan met een scandinavisch tintje.
  • Traditioneel: parelwit in combinatie met goud, kerstrood en dennengroen.
  • Dierenprints met warme kleuren: hierin zitten de trendkleuren voor je interieur! Denk aan terra tinten, maar ook de nieuwe trendkleur van Flexa voor 2021, Brave Ground pas perfect in dit plaatje.

Binnenkort dus meer tips & trends voor de feestdagen zodra ik zelf op zoek ben geweest! 
Ook ga ik op zoek naar het ultieme kerstcadeau voor je interieur. Zo kan je gelijk 2022 starten met iets nieuws in je interieur.

Kerst

Dit jaar is 1e Kerstdag op zaterdag en 2e Kerstdag op zondag. Eigenlijk gewoon een feestelijk weekend dus �
Je kan bij ons ook op het laatste moment nog een kerstcadeau ophalen, maar wel alleen op afspraak.

Dus geef het aan bij je bestelling of stuur eerst even een e-mail!

Cadeaubon

Geen idee wat je moet geven? Er is altijd nog die oude vertrouwde cadeaubon. Ook die kan je bij ons aanschaffen. Je kan zelf het bedrag kiezen wat je wil besteden. Stuur mij een e-mail en de regelen we het voor je.

Tot slot! Hele fijne feestdagen gewenst. Maak er een mooie en bijzondere tijd van. Hopelijk krijg jij jouw ultieme kerstcadeau.


 


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.