Weergave:


Bezig met laden...
  • tag_faces Altijd verpakt als cadeau!
  • mail_outline Persoonlijk contact
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Kandelaars en lantaarns

Voeg een kandelaar toe aan je interieur. Dit geeft direct sfeer. Je hoeft niet perse een kaars te laten branden in de kandelaar, daardoor is het een mooie accessoire voor zowel winter als zomer. Er zijn modellen voor tafelkaarsen of voor waxinelichtjes.  

Soorten

Qua vormgeving is vooral de klassieke kandelaar bekend. Denk hierbij aan een kandelaar met veel rondingen en vaak geschikt voor meerdere kaarsen. Deze gebruiken veel mensen bij speciale gelegenheden.
Gelukkig is er ook de moderne variant. Deze staat het hele jaar door mooi in je woonkamer of slaapkamer omdat deze onderdeel is van jouw eigen woonstijl. De moderne kandelaar is er in verschillende kleuren, materialen en vormen.

Verschillende materialen

Kandelaars kan je kopen in verschillende materialen. Denk aan hout, metaal, aluminium of keramiek. Houten varianten zijn tijdloos en weer onder te verdelen in de diverse houtsoorten. Een stevige houtsoort voor een mooie kandelaar is eikenhout. Een houten variant voeg je toe aan iedere woonstijl.
Een metalen kandelaar kan ook afgewerkt zijn met koper of messing. Een metalen exemplaar is een mooie toevoeging aan een industriële woonstijl.

Eikenhouten kandelaar

De eikenhoutenkandelaars van Base212 is een serie van 10 zusters met ieder haar eigen naam. Wij hebben nog een aantal verschillende zusters op voorraad. De kandelaars hebben verschillende vormen en afmetingen. De serie bestaat uit licht –en donker eikenhout. Het ontwerp is van de eigenaresse Mette Hagedorn en de kandelaars zijn geproduceerd in Denemarken.

Lantaarns

Lantaarns, ook wel windlichten genoemd, zijn ook heel erg populair. De windlichten van House Doctor zijn niet aan te slepen. Voordeel van een mooi windlicht is dat deze multi inzetbaar is. Staat mooi met een stompkaars, maar ook kleine lampjes tijdens de winter voor extra sfeer en verlichting.

Waxinelichthouders

Het is altijd handig om een aantal waxinelichthouders in huis te hebben. Zo kan je snel een fijne sfeer in je interieur brengen. Er zijn ook mooie waxinelichthouders die als kleine bloempot kunnen functioneren. Zo heb je twee items in één aankoop.

Interior Delights

Met onze webshop willen we jou de mogelijkheid bieden om thuis je eigen woonstijl te creëren. Dit doen we aan de hand van voorbeelden van de woonstijlen Scandinavisch KopenhagenIndustrieel New York en Klassiek Modern Parijs. Met de verschillende combinaties van accessoires kan je ook zelf aan de slag. Een kandelaar is in ieder geval een accessoire welke niet mag ontbreken in jouw stijl!


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.