Interior Christmas Countdown | 3 weken tot Kerst

‘Zie de maan schijnt door de bomen….’ Och, wat heb ik weer veel liedjes gehoord de laatste dagen. Hier draait alles bijna om Sint en Piet en de kids zijn door het dolle heen, want morgen is het dan echt Pakjesavond. Maar vanavond hebben wij eerst weer wat leuke pakjes voor jullie!
En mocht je het gemist hebben op Instagram, er loopt ook een hele gave winactie met ruim 25 andere ondernemers. Je kan nog t/m 7 december mee doen en een pakket winnen t.w.v. €625,00.

Topaanbieding

Bijna iedereen heeft wel een mooie poster in huis. Is het niet in de woonkamer dan is de slaapkamer ook een geschikte plek. Deze week krijg je van ons € 10,00 korting bij besteding van € 20,00 aan posters. De code voor de korting heb je in de e-mail ontvangen.


 

Tip van de week

De jutezak van sint en piet. Wie kent hem niet?! Er kunnen heeeeel veel cadeaus in en je buren zetten hem vlug voor de deur met pakjesavond. De rest van het jaar ligt ie nutteloos in de kast te verstoffen. Tenminste zo was het altijd bij mij. Dus toen mijn kinderen dit jaar niet meer geloofde zag ik kans om deze zak een ander doel te geven. Daarbij wilde ik er ook voor te zorgen dat hij meer dan 1 dag per jaar kan shinen.

Wat heb je nodig:
  • Jutezak
  • Schaar
  • Permanent marker
  • Strijkijzer 
  • Plastic placemat (liefst groot) 
  • Metalen klemmen (verkrijgbaar bij o.a. Hema, Action en hobbyzaak) of ander bevestigingsmateriaal als masking tape, dubbelzijdige tape of een stok met touwtje


Knip de zak op het gewenste formaat met een stofschaar of scherpe keukenschaar. Een enkele laag is voldoende en zorg dat je de niet bedrukte zijde gebruikt. 
Als er veel vouwen in het uitgeknipte doek zitten kun je deze er heel makkelijk uitstrijken met een strijkijzer. 

      

Bedenk wat je op het kleed wilt zetten. Inspiratie is o.a. te vinden op Pinterest, daar staan veel quotes en plaatjes op die je met een zoekterm kunt vinden. Zoek bijvoorbeeld op ‘kerst quote 2018’ of ‘christmas’. Teken op een los A4 papier wat je op het doek wilt tekenen, zo kun je eerst het ontwerp even zien wat je gaat maken en eventueel nog aanpassen. Ik koos voor een combinatie van een tekst en een tekening. Leg het placemat op tafel en daarop het gestreken doek. Teken de tekst/ tekening op het doek. Doordat het heel ruw materiaal is hoef je geen hele vaste hand te hebben. Dat maakt het dus een stuk eenvoudiger. 

      

Door metalen klemmen aan de bovenkant te bevestigen heb je direct een ophangsysteem. Ik gebruik klemmen met gaatjes erin zodat ik ze aan een spijkertje kan hangen. Omdat het doek bijna niks weegt kun je het zelfs met een stukje dubbelzijdig tape bevestigen aan de muur. Ik ben erg benieuwd of je ermee aan de slag gaat, ik zou het super leuk vinden als je je eindresultaat met me deelt op Instagram (lotsofstyle.nl) door mij te taggen in je bericht. Veel plezier met het uitwerken van dit idee!


Liefs Lotte
 

Toffe winactie

Morgen is het pakjesavond dus dat wordt weer genieten. En daarna kunnen we ons echt op gaan maken voor Kerst. Win daarom nu deze gave kerstkaarten set van MOODZ design. En ik doe er nog een A-4 rendier poster bij. Zo win je een fijn ‘kerstpakket’. Doe jij mee via Instagram of Facebook?De Pin tot win actie loopt deze week ook nog door. Lees hier hoe je mee doet!
En het wandkleed van Lotte kan je trouwens winnen, dus neem snel een kijkje op het account van Lotte en Karin.


Geniet van Pakjesavond! En daarna tellen we weer verder af naar Kerst.

Lieve groet,
Mariëlle
  Mariëlle van Dijk     04-12-2018 09:48     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Marjoleine -  10-12-2018

Jeetje wat een verassing!! Ik ben heel nieuwsgierig en heel tof dit!!

Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.