Inspiratie | Cocoonen in je slaapkamer

Ben jij al klaar om te cocoonen in je slaapkamer?


Je las het vorige week al in het blog van Maaike. We zijn vaker binnen en dus zijn we ook vaker in onze slaapkamer te vinden. Deze week staat mijn slaapkamer in de spotlight. 

Deze is nog niet helemaal klaar, ondanks dat we alweer een paar maanden in onze nieuwe stek wonen. Maar keuzes en prioriteiten stellen is een logische oorzaak. 

Onlangs 2 nieuwe nachtkastjes gescoord bij Ikea, altijd prima om even snel iets in huis te hebben en nog betaalbaar ook. En ik wilde de slaapkamer wel een klein beetje aankleden en zie wat kleuren met je doen. Ik heb 2 kleur variaties toegepast, benieuwd welke jouw favoriet is.

1.    Pink lover!

De kleur van de liefde? Iedereen gaat dan toch voor roze? Dus hoe fijn in het om deze kleur in je slaapkamer te gebruiken. Ik heb gekozen voor een effen dekbedovertrek om de rust te bewaren. Ook heb ik altijd een beker water naast mijn bed staan, en dat kan dus prima met dit roze kopje van Laulabel

Kopje Laulabel - Interior Delights

Messing vaas H. Skjalm P - Interior Delights
Om het niet te zoetsappig te maken heb ik nog wat messing toegevoegd en voor de zachtheid de viltenmand van Maaike in de kleur camel. En heb je dat mini mandje gezien? Daar leg ik nu dus ’s avonds mijn oorbellen in, ideaal en leuk want je zet dit mini mandje zelf in elkaar. En eerlijk, deze heb ik niet in elkaar gezet maar dochterlief wilde dit heel graag doen. 

Kopje Laulabel pink - Interior Delights

2.    Het zonnetje in huis!

Met een andere kleur dekbedovertrek kan je ook heel makkelijk een andere sfeer creëren in je slaapkamer. Ik hou er zelf niet zo van dat het ’s avonds weer zo vroeg donker is dus ik heb daarom wat extra licht in huis gehaald met deze vrolijke kleur. En echt, het helpt mij! 
Hier kan je dus prima dat gele kopje van Laulabel gebruiken zoals je die ook bij Maaike zag. Maar nu heb ik er een plantje in gezet. 

Want ik heb een nieuwe beker voor mijn water. Hoe tof is deze gespikkelde mok! Deze mok van Archive Studio staat nieuw in de webshop en er zijn meerdere kleuren. Dus neem zeker even een kijkje.

Ik heb ook nog even een berichtje voor mezelf achtergelaten. Even een extra reminder dat ik ook mijn batterij soms even op moet laden, zeker in de herfst en winter. Dus toch maar wat vaker eerder naar bed.

Overzicht van alle delights op de foto’s:
Kopje 1.1 roze
Vaas messing
Opbergmand camel van Houtmoed
Mini mandje camel van Houtmoed
Bloempot Ground
Ansichtkaart 'powerful you' van Houtmoed
Kopje 1.1 geel
Plantentafeltje mini - laag van Houtmoed
Onderzetter vilt grijs
Mok 150ml Speckled

En ga jij voor roze of geel? 

Slaaplekker!
Lieve groet Mariëlle
 
  Mariëlle van Dijk     09-11-2021 14:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.