Inspiratie | 3x herfstkleuren in je interieur!

Warm, veilig en vrolijkmakend: 3x herfstkleuren in je interieur!

Vorige week las je de kleurbetekenissen van oranje, geel en camel op het blog van Houtmoed, en welke onmisbare eigenschappen en gevoelens deze fijne herfstkleuren toevoegen aan jouw thuis. Zoek je nu inspiratie hoe je hier een mooie twist aan geeft? Ga er dan even heerlijk voor zitten, lees mee en geef je ogen de kost. Want zo pas je de herfstkleuren toe in je interieur!

De bloemetjes binnen zettenHoe prachtig is deze vaas van Lau Label? Nieuw in de collectie en nu al niet meer weg te denken. Het warme geel maakt instant vrolijk en geeft gelijk een gezellige sfeer. Een perfecte match met de mooie kopjes. Heerlijk je handen warmen aan een stomende kop thee: dat is op en top genieten.
Wist je dat deze kopjes met twee kleuren klei worden gemaakt? Elke keer komt er een ander patroon tevoorschijn uit de mal van Lau Label. Hoe gaaf is dat.

 Met een herfstig boeket haal je letterlijk buiten naar binnen. Wat dacht je van deze prachtige bloemen? Combineer de Lau Label vaas met de zachte camel onderzetters of de vilten mand, style met die prachtige serveerplank en het plaatje is compleet: vrolijk, rustgevend en helemaal herfst.

Pompoen moet je doen

Als het buiten koud wordt, is het binnen heerlijk warm genieten. Geel, oranje en camel in combinatie met het mooie Hollandse hout van deze schattige minitafeltjes, daar maakt je hart toch een sprongetje van? De tafeltjes zitten in een vrolijk pakket om zelf te creëren. Door de lasernijd-techniek in combinatie met de vorm van het tafelblad en de poten, blijft er bijna geen resthout over.

Prachtige pompoenen: dan weet je ècht zeker dat het herfst is. Hoe heerlijk is het om de seizoenen ook in huis mee te beleven. De DIY bijzettafel van lokaal hout vind je bij Houtmoed in de webwinkel. 

Zo wordt je toch vrolijk van de herfst? Wij in ieder geval wel. En wij gaan er dus van genieten en ondertussen werken we alvast aan een nieuw blog voor november. Dan staat de slaapkamer in de spotlight!

Lieve groet,
Maaike en Mariëlle

 

    12-10-2021 16:39     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.