Weergave:


Bezig met laden...

‘Gifts gemaakt met liefde en oog voor detail’

Gifts ontwikkelen met passie, dat is wat ze bij HOP doen. Gemaakt met veel liefde en oog voor detail. Dit zie je terug in de productie van de producten, want ze streven er naar om voor alle medewerkers in de distributieketen goede arbeidsomstandigheden te bieden.

House of Products (HOP)

HOP is een jong  team dat wel van een uitdagingen houdt. Hun is motto “samen kunnen we alles” en zo gaan ze elke uitdaging aan.
Ze werken alleen met leveranciers die de bekende BSCI-gedragscode bezitten, deze omvat 13 normen, waaronder een verbod op discriminatie en kinderarbeid. De medewerkers van HOP bezoeken de fabrieken regelmatig zelf om onder andere de samenwerking te bespreken.

De collectie bestaat momenteel uit prachtige notebooks, notepads tot opbergboxen en ze hebben ook leuke baby stationary. De kleuren groen, honing en rood steen zijn populair bij HOP. Ze vernieuwen de collectie regelmatig en zo blijven ze meegaan met de laatste interieurtrends. Op dit moment hebben wij verschillende opbergboxen, opbergzakken en handdoekensets in de collectie. Maar ook een aantal hippe kaarten en tissueboxen, want die zijn zo handig.

Wil je meer weten over House of Products? Bezoek de website of volg ze via social media. Kom je iets tegen van HOP maar wij verkopen het niet, laat het ons weten! Stuur een e-mail naar info@interiordelights.nl en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Interior Delights

Bij Interior Delights kan je terecht voor mooie en betaalbare woonaccessoires. Wij bieden onder andere kussens, vazen, kandelaars en snijplanken aan. Wij noemen onze accessoires 'delights', omdat ze een genot voor je interieur behoren te zijn. Met deze 'delights' kan je ook een eigen woonstijl bij jou thuis gaan creëren. 

Shop nu je delights van House of Products!


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.