Weergave:


Bezig met laden...

House of Products Kids Quotes

Handig bewaarboekje voor fijne quotes van je kinderen. Schrijf ze nu gelijk op en bewaar ze voor later. Daarom staat dit mooie linnen notitieboekje nu in de webshop.

8,00

Prijs per stuk

House of Products liefdesbriefjes

Naast de broodtrommelbriefjes van House of Products hebben we nu ook de liefdesbriefjes. Ook deze zijn erg leuk!

7,00

Prijs per stuk

House of Products broodtrommelbriefjes

Ik kon het niet laten om ze toe te voegen aan de webshop. Deze super leuke broodtrommelbriefjes van House of Products. En check ook de liefdesbriefjes!

7,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

House of Products opbergbox XS

En mooi kleine kobaltblauwe box. De binnenzijde is okergeel en voorzien van de tekst 'tu es une étoile'.

4,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

House of Products paperbag kraft 20x20x25

Deze handige paperbags zijn gemaakt van cellulose. En bij ons verkrijgbaar in 2 maten en 3 verschillende kleuren. Een simpele maar mooie opberger.

12,50

9,50

Prijs per stuk

House of Products paperbag grijs 20x20x25

Deze handige paperbags zijn gemaakt van cellulose. En bij ons verkrijgbaar in 2 maten en 3 verschillende kleuren.

12,50

9,50

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

‘Gifts gemaakt met liefde en oog voor detail’

Gifts ontwikkelen met passie, dat is wat ze bij HOP doen. Gemaakt met veel liefde en oog voor detail. Dit zie je terug in de productie van de producten, want ze streven er naar om voor alle medewerkers in de distributieketen goede arbeidsomstandigheden te bieden.

House of Products (HOP)

HOP is een jong  team dat wel van een uitdagingen houdt. Hun is motto “samen kunnen we alles” en zo gaan ze elke uitdaging aan.
Ze werken alleen met leveranciers die de bekende BSCI-gedragscode bezitten, deze omvat 13 normen, waaronder een verbod op discriminatie en kinderarbeid. De medewerkers van HOP bezoeken de fabrieken regelmatig zelf om onder andere de samenwerking te bespreken.

De collectie bestaat momenteel uit prachtige notebooks, notepads tot opbergboxen en ze hebben ook leuke baby stationary. De kleuren groen, honing en rood steen zijn populair bij HOP. Ze vernieuwen de collectie regelmatig en zo blijven ze meegaan met de laatste interieurtrends. Op dit moment hebben wij verschillende opbergboxen, opbergzakken en handdoekensets in de collectie. Maar ook een aantal hippe kaarten en tissueboxen, want die zijn zo handig.

Wil je meer weten over House of Products? Bezoek de website of volg ze via social media. Kom je iets tegen van HOP maar wij verkopen het niet, laat het ons weten! Stuur een e-mail naar info@interiordelights.nl en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Interior Delights

Bij Interior Delights kan je terecht voor mooie en betaalbare woonaccessoires. Wij bieden onder andere kussens, vazen, kandelaars en snijplanken aan. Wij noemen onze accessoires 'delights', omdat ze een genot voor je interieur behoren te zijn. Met deze 'delights' kan je ook een eigen woonstijl bij jou thuis gaan creëren. 

Shop nu je delights van House of Products!


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.