Weergave:


Bezig met laden...

Happy Whatever diy kaart Happy Planting

Wanneer heb jij voor het laatst een unieke kaart gestuurd! Deze diy kaart kan je eerst zelf afmaken voordat je deze gaat versturen.

3,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Happy Whatever kaart Born to stand out

Stuur eens een kaart! Dit is een wenskaart en geometrisch vaasje samen in één enveloppe.

12,50

10,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Happy Whatever kaart Dressed to impress

Stuur eens een kaart! Dit is een wenskaart en geometrisch vaasje samen in één enveloppe.

9,50

8,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Happy Whatever kaart XOXO

Hoe leuk! Een wenskaart en geometrisch vaasje samen in één enveloppe.

7,50

6,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

‘Kaarten die de moeite waard zijn om te houden!’

De ‘Happy Hugs’ zijn de eerste wenskaarten van de kaartenlabel ‘Happy Whatever’. Met Happy Whatever streeft Irene er naar om wenskaarten te maken die meer dan de moeite waard zijn om te houden. Wat is er zo bijzonder zou je dan zeggen? Deze wenskaarten kan je zo vouwen dat je er een mooie geometrische vaas aan over houdt. Je kan de vazen over een fles of glas plaatsen. Dit is afhankelijk van het formaat van de kaart.

Irene heeft dit kaartenlabel ontworpen met de gedachte om anderen te kunnen verblijden met echte post. En dan ook post wat je niet zomaar in de papierbak gooit.
Door haar passie voor crafting wist ze dat het mogelijk was om kaarten te ontwerpen die een speciaal plekje kunnen krijgen bij de mensen thuis. Ze begon met het snijden van papier en speelde met hout en speelgoed en liet haar creativiteit de vrije loop.
Het resultaat is een kaartenlabel ontworpen als een persoonlijke souvenir. Ze hoopt dat haar kaarten jou of iemand die je lief is een geluksmomentje kunnen bieden.

Heb je interesse in een van de andere producten van Happy Whatever? Stuur ons een e-mail.

Is het echt zo makkelijk?

Ja, de Happy Hugs worden als kaart geleverd. Jij hoeft alleen je boodschap aan de ontvanger maar op te schrijven. Kaart op de post en afwachten op die geweldige reactie. De ontvanger kan na ontvangst van de kaart heel makkelijk de kaart vouwen in de juiste vorm, want dat daar heeft Irene van Happy Whatever al voor gezorgd. Er zit nog een plakstrip aan en de ontvanger heeft alleen maar de juiste fles of het juiste glas nodig. Mooie bloem of tak erin en klaar!
Op de website van Irene kan je ook verschillende tutorials bekijken, mocht je dat leuk vinden.

Interior Delights

Bij Interior Delights kan je terecht voor mooie en betaalbare woonaccessoires. Wij bieden onder andere posters, vazen, kandelaars en snijplanken aan. Onze delights zijn onderverdeeld in verschillende woonstijlen om je te laten zien welke producten je mooi kan combineren. Zoek je liever op merk of bedrag dan kan dat natuurlijk ook.

De woonaccessoires komen bij grote en kleine merken vandaan. Ken je een mooi merk, maar heb je het nog niet eerder in Nederland gezien stuur dan een e-mail naar info@interiordelights.nl. Wij blijven namelijk graag vernieuwen.

Koop nu je Happy Hugs en Happy Plantings van Happy Whatever!


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.