H. Skjalm P handdoek donkergrijs 35 x 50 cm

10,95
Verzendkosten € 4,95
Levertijd, op werkdagen voor 12.00u besteld 1-2 werkdagen
Variatie: H. Skjalm P handdoek donkergrijs 35 x 50 cm
H. Skjalm P handdoek donkergrijs 35 x 50 cm
H. Skjalm P handdoek grijs 35 x 50 cm
Staffelprijzen
Aantal Prijs
1
€ 10,95
2
€ 21,90
3
€ 32,85
4
€ 39,80
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Handdoek donkergrijs

Deze handdoeken hebben het GOTS (Global Organic Textile Standard) keurmerk. Dit is een internationaal keurmerk die eisen stelt aan zowel de productie van de vezels als de verder verwering ervan tot kledingstukken, maar dus ook handdoeken en theedoeken. 

Om de waterabsorbtie en de kleurvastheid van deze theedoeken te verbeteren is het goed om de theedoeken 12 uur lang in koud water te laten weken en daarna te wassen op 40 tot 60 graden. Gebruik hierbij géén wasverzachter.

  • Afmetingen: 35 x 50 cm
  • Kleur: donkergrijs
  • Materiaal: 100% organisch katoen
  • Merk: H. Skjalm P.

GOTS

De eisen voor de biologische natuurvezelteelt liggen vast in Europese regels. Bij de teelt worden geen synthetische gewasbeschermingsmiddelen gebruikt, geen genetisch gemodificeerde organismen en geen kunstmest. Katoen, wol, zijde, vlas en hennep zijn biologisch te telen; katoen wordt het vaakst biologisch geteeld. 

GOTS heeft tevens milieueisen voor de verwerking van de vezel tot handdoek. Maar ook zijn er eisen voor arbeidsomstandigheden en een eerlijk salaris voor de productiefase. Ook zijn er milieueisen voor de verpakking en de fournituren. Dit alles wordt gecontroleerd door een geaccrediteerde organisatie.

H. Skjalm P

Meer dan 60 jaar geleden is H. Skjalm P opgericht door Mr. Hagbarth Skjalm Petersen. Zijn houding was dat bij de ontwikkeling van nieuwe producten er altijd een motief leidend moest zijn. Waarbij zijn focus tegelijkertijd lag op creaties buiten het dagelijkse om. Zo was hij vaak één van de eersten die nieuwen kleuren, vormen en grafische uitingen gebruikte. 

Creëer je eigen stijl met de woonaccessoires van H. Skjalm P!

Bij ons kun je de woonaccessoires van H. Skjalm P eenvoudig online kopen. H. Skjalm P is op dit moment nog vrij onbekend in Nederland, maar dat gaat niet lang meer duren! Ze beschikken over een brede range van producten.  Deze worden gemaakt van natuurlijke materialen, zoals koper en hout. Met de woonaccessoires van H. Skjalm P kun je eenvoudig je eigen stijl creëren. Je vindt de woonaccessoires van H. Skjalm P voornamelijk terug bij de woonstijl Industrieel | New York.

Wil je meer weten over H. Skjalm P? Kijk dan op de website H. Skjalm P.  Heb je iets leuks gevonden wat (nog) niet te koop is in onze webwinkel? Geen probleem! Stuur een e-mail naar info@interiordelights.nl en dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen.

Zit hier net niet de handdoek tussen die je zoekt, andere kleuren en motieven zijn op aanvraag beschikbaar. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@interiordelights.nl
Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.