Weergave:


Bezig met laden...
  • favorite_border VERPAKT MET LIEFDE
  • tag_faces MOOIE WOONACCESSOIRES
  • thumb_up VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Creëer je eigen stijl met de woonaccessoires van H. Skjalm P.

Bij ons kun je eenvoudig woonaccessoires van het Deense merk H. Skjalm P online kopen. Dit gave merk is op dit moment nog vrij onbekend in Nederland, maar dat gaat niet lang meer duren! H. Skjalm P. ontwerpt woonaccessoires voor je interieur en ze staan bekend om hun grafische prints en strakke designs. Van dit merk vind je allerlei woonaccessoires zoals kussens, kandelaars en vazen. Deze worden gemaakt van natuurlijke materialen, zoals koper en hout. Met deze woonaccessoires kun je eenvoudig je eigen stijl creëren. Je vindt de woonaccessoires voornamelijk terug bij Industrieel | New York stylisch.

De oprichter

Meer dan 60 jaar geleden is H. Skjalm P. opgericht door Mr. Hagbarth Skjalm Petersen. Zijn houding was dat bij de ontwikkeling van nieuwe producten altijd een motief leidend moest zijn. Waarbij zijn focus tegelijkertijd lag op creaties buiten het dagelijkse om. Zo was hij vaak één van de eersten die nieuwen kleuren, vormen en grafische uitingen gebruikte. Dit zie bijvoorbeeld terug in het kussen Rectangle, de kandelaar Brass en de vaas Bol.

Sinds 1995 is de weduwe van Mr. Hagbart Skjalm Petersen, Lisbeth Westergaard, de eigenaresse van het bedrijf. Samen met een team van collega's runt ze het bedrijf zoals H. Skjalm P dat zelf deed.

Wil je meer weten over H. Skjalm P bezoek dan hun website. Hier kun je ook hun nieuwste catalogus vinden. Het je iets leuks gevonden wat niet te koop is in onze webwinkel? Geen probleem! Stuur een e-mail naar info@interiordelights.nl en we gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Interior Delights

Bij Interior Delights kan je terecht voor mooie en betaalbare woonaccessoires. Wij bieden onder andere kussens, vazen, kandelaars en snijplanken aan. Omdat het relatief kleine woonaccessoires zijn noemen wij de accessoires 'delights'. Met deze 'delights' kan je een eigen woonstijl bij jou thuis gaan creëren. Op de website zijn ze onderverdeeld bij de verschillende woonstijlen. 
De woonaccessoires komen bij bekend en minder bekende merken vandaan. De minder bekende merken zijn vaak in het land van herkomst vaak erg populair. Op deze manier proberen we variatie in ons aanbod te behouden. Ken je een mooi merk, maar heb je het nog niet eerder in Nederland gezien stuur dan een e-mail naar info@interiordelights.nl. Wij blijven namelijk graag vernieuwen.

Maar shop eerst je woonaccessoires van H. Skjalm P!


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.