Moederdag wordt Vrouwendag

Volgende week zondag is het alweer Moederdag. Een dag met gemixte gevoelens voor veel mensen. Want er zijn zo veel lieve vrouwen die dolgraag moeder willen zijn… Ik ken zelf ook een aantal van die lieve vrouwen die ik het zo enorm gun.

Laatst zat ik te denken, toen ik bij zo'n lieve vrouw was, misschien kunnen we er een Vrouwendag van maken. Dat iedere vrouw op die dag extra in de watten wordt gelegd door een ander. Het maakt niet uit door wie eigenlijk. Het kan een broer zijn die zijn zus in de watten wil leggen of een oma die veel om haar kleindochter geeft. 
Natuurlijk is er een Internationale Vrouwendag, maar die dag heeft toch een hele andere lading. Die past niet bij wat ik voor deze dag bedoel. 
Dus mijn idee; stuur die ene vriendin een mooie kaart of koop een kleinigheidje voor je zus zodat we er samen een Vrouwendag van maken. Doe je mee?

Ik heb een paar ideeën voor je met 'delights' welke heel geschikt zijn voor Vrouwendag.

1. Happy Whatever kaart
Met deze kaart maak je iedere vrouw blij! Je stuurt een fijne boodschap en de ontvanger kan er een hippe vaas van maken. De kaart plaats je over een fles en klaar is je vaas. Echt een topper! De kaart is er al vanaf € 7,50 en past door de brievenbus, dus maar € 2,50 verzendkosten.2. Poster Only one you of You are gold A4
Een fijne poster waar je niets aan toe hoeft te voegen. De poster is nog in een paar kleuren verkrijgbaar. Only one you is er nog in grijs en groen en You are gold nog in roze en kobaltblauw en nu voor de fijne prijs van slechts € 15,00. Uiteraard is een van de andere posters van I Love My Type ook zeer geschikt.
3. Opbergbox glas
Een glazenboxje om mooie of dierbare herinneringen in te bewaren. Je kan er zo een heel persoonlijk cadeau van maken door er bijvoorbeeld alvast iets in te leggen. Zo maak je het nog persoonlijker.4. Denk je nou, ik weet niet of ik mijn moeder, vriendin, schoonzus of buurvrouw wel blij maak met woonaccessoires? Neem dan eens een kijkje op het blog van Beau Accessoires. Zij heeft in haar blog een aantal cadeautips bij elkaar gezet van verschillende mooie webshops.

Vergeet niet dat je t/m 5 mei met 15% korting shopt door de code MEIVAKANTIE2019 in te voeren bij het afrekenen. Wil je een van onze delights direct naar de ontvanger laten sturen, geen probleem. Geef even bij de opmerkingen aan wat je op het kaartje wil zetten. Alle delights worden sowieso voor je ingepakt ook als je het op je eigen adres laat afleveren.

Hele fijne Vrouwendag gewenst! En sterkte ook, er worden weer veel vrouwen gemist deze dag…

Liefs Mariëlle
 
  Mariëlle van Dijk     04-05-2019 15:28     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.