Inspiratie | Vilten onderzetters van Houtmoed

Nieuw merk in de webshop; Houtmoed!


Ineens ben je buddy’s voor het Content Coach programma van Sell Your Stuff Online (ook een webshop, dan zeker een aanrader om dit programma te volgen). Het idee was om samen met je buddy na te denken over content, acties, vernieuwing etc. Erg leuk, want vaak doe je dit alleen. 
Ik werd gekoppeld aan Maaike van Houtmoed. We kenden elkaar dus wel via het Content Coach programma, maar dat was het dan ook. Dus na een fijne kennismaking via Teams besloten we om iedere week even een uurtje te sparren. 
Het bleek al snel dat we ook privé een aantal raakvlakken dadden en dit zorgde voor een heerlijke klik. Zo kunnen we iedere week even lekker ons ei kwijt. 
Qua webshop zijn er natuurlijk wel verschillen, maar uiteindelijk verkopen we allebei woonaccessoires. 

Samenwerking

De laatste tijd ben ik op zoek naar nieuwe delights van kleinere merken, dus ik zei tegen Maaike: “Kan ik jouw onderzetters niet inkopen?” Zo kan ik mijn collectie onderzetters uitbreiden en ik heb een nieuw, uniek en ook nog eens handgemaakt product.Inmiddels wisten we ook dat we niet heel ver weg van elkaar woonden, dus Maaike heeft de onderzetters gezellig langsgebracht. Wij kregen op dat moment ook net bericht van school dat onze jongste in quarantaine moest. Dus die vrijdagmiddagborrel gaan we later nog een keer doen! (En die hele corona toestand is alweer even achter de rug gelukkig, mocht je me op Instagram volgen dan heb je het misschien wel gelezen.)

Onderzetters van vilt

De onderzetters die Maaike maakt zijn gemaakt van restmateriaal. Ze maakt hele leuke manden van vilt en dan blijft er weleens wat over. Zo is haar collectie onderzetters dus ontstaan. En ik heb 3 kleuren uitgekozen die echt perfect bij mij in de webshop passen. Dit zijn grijs, zwart en camel. 

Ze heeft dus nog meer kleuren in haar assortiment en zou je die graag toegevoegd zien bij mij laat het dan zeker weten! De andere kleuren zijn oranje, warm geel, knallend roze, olijfgroen en vrolijk blauw.
Naast de kleuren zijn de onderzetters er in 2 vormen, de ronde variant en ook de hexagon.De onderzetters zijn gemaakt van 3mm polyester vilt en zijn super zacht. Daarnaast zijn ze ook nog eens hittebestendig. En wat ik nog het handigste vind, ze kunnen in de wasmachine (yeahhh). Je kan eerst proberen de onderzetter af te spoelen natuurlijk, maar anders hup in die wasmachine en wassen op (liefst) 30 graden of anders 40 graden. 
De onderzetters kunnen door de brievenbus dus alleen bij aankoop van de onderzetters betaal je slechts € 2,95 verzendkosten.

Zo ik ga aan de koffie en ik weet wel welke onderzetter ik gebruik. 

Lieve groet,
Mariëlle

 
  Mariëlle van Dijk     06-07-2021 19:53     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.