Inspiratie | De perfecte nazomerdag

De perfecte nazomerdag | deel 2


Die afwas, tja die moet toch echt gedaan worden. Maar gelukkig hebben we een vaatwasser dat scheelt. Wel was ik plastic bakjes met de hand af, dus een fijne theedoek mag niet ontbreken. Ik was het trouwens met de hand af omdat ik vind dat er vaak veel vocht op blijft liggen in de vaatwasser. Maar nu laat ik het de man des huizes regelen zodat ik verder kan kletsen met mijn vriendin.


Op deze foto:
We genieten nog even van de laatste straaltjes zon, die gaat natuurlijk alweer veel eerder onder. Maar een kleedje of vestje erbij en het is nog heerlijk om buiten te zijn. Voor extra sfeer steek ik natuurlijk een kaars aan. Een windlicht of lantaarn is altijd fijn buiten, handig als er toch een beetje wind staat. Toch windstil dan kan alles natuurlijk buiten, zo ook deze toffe 3D geprinte kandelaars. Sowieso houd ik van duurzame producten en eerlijk, nee niet alles uit de webshop is duurzaam maar ik ga met kleine stapjes vooruit. 

Op deze foto's:
Bij Maaike is sowieso alles duurzaam. Neem nou die onderzetters, die maakt ze van rest materiaal. Met haar vilt maakt ze bijvoorbeeld eerst een fijne opberger en als er dan een klein stukje over is kan ze dat gebruiken voor haar voorraad onderzetters. Dus een win win!Als we uitgekletst zijn is het inmiddels erg donker, we ruimen de glazen op en blazen de kaarsen uit. Het was genieten van een heel fijne avond!

Benieuwd hoe jullie perfecte nazomerdag eruitziet!

Liefs Mariëlle

p.s. deel 1 gemist? Lees dan nog het blog van Maaike.
  Mariëlle van Dijk     14-09-2021 08:44     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Maaike -  15-09-2021

Mijn ideale nazomerdag ziet er natuurlijk precies zo uit! Heerlijk, ik heb helemaal een relaxed gevoel er van :)

Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.