Inspiratie | Een kersttafel voor elk budget!


Mijn eerste kersttafel van dit jaar ;-)

De Sint is het land nog niet uit, maar ik ben alvast begonnen aan de kersttafel. En ik heb er verschillende dit jaar. Dit blog gaat over de eerste en dat is een bijzondere. Ik had alles klaar staan en net een paar foto’s gemaakt en toen liet ik dus mijn camera vallen. Heel stom, want ik had gewoon de band om mijn nek moeten hangen. Daar is hij tenslotte ook voor!
Ik heb nog een paar fijne plaatjes kunnen maken en de rest heb ik dus noodgedwongen met mijn telefoon gemaakt. Veel kijkplezier!
Rood & groen

Ik wilde laten zien dat je met je huidige accessoires al snel een tafel kan stylen. Een paar dingen heb ik in de opruiming gekocht en natuurlijk iets nieuws uit de webshop toegevoegd.

Roodtinten en groentinten zijn wel echt twee kleuren die je aan kerst doen denken.
Alleen zijn ze nu in een moderner jasje gestoken door mij. De groene placemats vond ik in de uitverkoop bij Casa Shops. Mijn dochter is helemaal fan van dit soort prints dus ik dacht die gaan mee. 

 

Nieuwe delights

Op de borden, die ik vorig jaar kocht bij Action heb ik papieren bordjes neergelegd. Ook die kocht ik bij de Action en ook de vrolijke zuurstokjes. Ze heb je echt wat extra’s voor weinig geld. 
Want als ik dan toch iets wil uitgeven voor voor de kersttafel kan ik je natuurlijk mijn nieuwe mokken aanbevelen. Deze toffe mokken hebben een terracottakleur en passen perfect bij dit geheel. Is dit nou niet helemaal jouw kleur? Deze mokken heb ik nieuw in de webshop en ik heb ze in verschillende kleuren

Het bestek heb ik afgelopen jaar een keer cadeau gekregen van mijn man. De reden? Dan kan ik het gebruiken om mooie foto’s mee te maken. Toch wel heel leuk dat hij zo meedenkt. Dus lag het al een tijdje in de kast en heb ik het nu uitgepakt. Perfect voor de kersttafel!


De kandelaars kan je ook nog in de webshop vinden, ik heb design eens met klassiek gemixt en dat past heel goed samen. Ook de zwarte kaars kan je sinds kort online shoppen. Omdat er veel vraag was naar kaarsen heb ik er een aparte categorie voor aangemaakt.

Ik dacht nog zal ik het afmaken met wat mooie dennentakken, maar daar heb ik niet voor gekozen. Er moet natuurlijk ook nog wat te eten op tafel kunnen staan. Maar de bessentak mag niet ontbreken, die is perfect voor deze nieuwe vaas van Yoshiko Home.Nog even een leuk weetje. De luxe champagne glazen die je ziet hebben wij cadeau gehad tijdens onze bruiloft. Onze namen en de datum staan in het glas gegraveerd. We gebruiken ze bij speciale gelegenheden zoals met kerst.

Benieuwd wat jullie er van vinden! En binnenkort heb ik nog 2 verschillende kersttafels om aan je te laten zien.

Lieve groet, Mariëlle

 

    03-12-2021 20:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.