CADEAU TOT 100 EURO

Wil je echt uitpakken? Koop dan een cadeau tot 100 euro, want dat kan ook bij Interior Delights. Wist je dat we het cadeau sowieso gratis voor je inpakken? Als je een bestelling plaatst kan je bij opmerkingen aangeven of het om een cadeau voor een man of vrouw gaat.

We houden van prijs bewuste 'delights' vandaar dat er in deze categorie niet zo veel 'delights' staan. Binnenkort komt er weer veel nieuws, dus wie weet!
Kom je er echt niet uit? Stuur dan een e-mail naar ons, want wij hebben ook cadeaubonnen.

Zo is er voor ieder bedrag en elke gelegenheid wel een passend cadeau mogelijk!Weergave:


Bezig met laden...

Lau Label Vaas 01 Ochre

De vaas van Lau Label mocht natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. Er staan momenteel 3 kleuren in de webshop.

55,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Lau Label Vaas 01 Blue

De vaas van Lau Label mocht natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. Er staan momenteel 3 kleuren in de webshop.

55,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Lau Label Vaas 01 Darkgreen

De vaas van Lau Label mocht natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. Er staan momenteel 3 kleuren in de webshop.

55,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

House Doctor marmeren snijplank zwart met messing afwerking 30cm

Mijn favoriete materialen in de mix. Een marmeren snijplank zwart met een messing rand, ik zeg YES!

59,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

House Doctor lichtsnoer Function zwart 10x led

Dit mooie lichtsnoer kan je binnen en buiten gebruiken. Creëer een gezellige sfeer in je tuin voor tijdens de feestdagen of gebruik het snoer gewoon als feestverlichting.

74,95

Prijs per stuk

Inpakken

Voor ons is iedere bestelling een cadeautje. Daarom worden alle delights door ons ingepakt. We passen ons inpakpapier aan naar het seizoen en maken het extra feestelijk bij bijzondere gelegenheden.

Zelf aan de slag

Een paar tips voor een goed ingepakt cadeau.

1. Leg de verpakking met de bovenkant naar beneden op je kadopapier. Zorg dat het papier lang genoeg is. Wanneer is het genoeg dan? Trucje, leg je verpakking 3x in de lengte of in de breedte op je kadopapier. 

2. Leg je verpakking zo op het papier, dat je aan de onderkant meer papier hebt dan aan de bovenkant. Vouw het papier aan de bovenkant over je verpakking en plak het met plakband of washitape vast.

3. Vervolgens pak je het lange stuk kadopapier aan de onderkant en vouw je dit naar de bovenkant. Voor een mooie afwerking kan je het laatste stukje naar binnen vouwen en kan je een rechte lijn maken. Plak dan het stuk kadopapier, precies op de bovenrand van je verpakking. Je kan natuurlijk ook voor het midden kiezen, net wat jij het mooiste vindt.

4. Om de zijkant dicht te vouwen leg je je verpakking voor je en vouw je eerst de bovenkant. De zijkanten van je kadopapier vouw je naar binnen en in je maakt 4 hoekjes.

5. Nu heb je 2 lange flappen en die vouwje langs de bovenkant van je verpakking naar binnen. Tover je plakband of tape weer te voorschijn en plak het geheel vast. 

6. Bovenstaande stappen voer je ook aan de andere kant van je verpakking uit. Wanneer je alles hebt gevouwen en dichtgeplakt check je nog even of je hoekjes mooi zijn.

7. Leef je uit! En maak het af met een gaaf velours lint. Leg je cadeau met de beplakte vouw naar beneden. Leg je lint onder je cadeau, trek de uiteinden van het lint omhoog en breng rechts over de linkerkant. Zorg ervoor dat ze elkaar kruisen.

8. Nu draai je het cadeau om draai zodat het kruis aan de onderkant ligt. Nu trek je de uiteinden van je lint omhoog. Het is mooi als ze beide ongeveer even lang zijn. Kruis het rechter- en linkerlint onder het gespannen stuk lint.

9. Knoop het lint vast en maak nog een strik met gelijke lussen.

10. Knip de uiteinden van het lint af. 

En je kan goed voor de dag komen met een mooi cadeau tijdens een verjaardag of met de feestdagen. Koop nu je cadeau tot 100 euro!


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.