CADEAU TOT 50 EURO

Met een cadeau tot 50 euro kan je echt wat moois geven. Dit kan je natuurlijk ook samen met iemand doen en lekker de kosten delen. Voor een luxe cadeau zit je ook goed bij Interior Delights. Wij hebben keuze uit diverse producten zoals vaasjes, opbergers en posters. Wist je dat we het cadeau sowieso gratis voor je inpakken? Als je een bestelling plaatst kan je bij opmerkingen aangeven of het om een cadeau voor een man of vrouw gaat.

Een cadeau van een bedrag tussen de € 25 en € 50 is bijvoorbeeld leuk voor een verjaardag, een nieuw huis of misschien wel voor een bruidspaar.
Kom je er echt niet uit? Stuur dan een e-mail naar ons, want wij hebben ook cadeaubonnen.

Zo is er voor ieder bedrag en elke gelegenheid wel een passend cadeau mogelijk!Weergave:


Bezig met laden...

House Doctor Lantaarn Vintage zwart

Nu voor een topprijs!! Er is nog 1 lantaarn en deze heeft een heel klein plekje schade bovenop. Daarom mag deze weg met een mooie korting. Dus wees snel, want op = op.

34,95

10,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Liv interior mand naturel zwart

Leuke manden van Liv interior. De manden zijn naturel met een zwart patroon. De manden zijn verkrijgbaar in twee maten.

17,95

12,95

Prijs per stuk

House Doctor lantaarn Pillar 16x16x23

Het middelste model van de lantaarns is bij veel interieurliefhebbers populair. En nu is de messing variant ook beschikbaar. Liever antiek zwart? Er zijn weer een paar exemplaren op voorraad!

19,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

H. Skjalm P snijplank bruin marmer 15x23cm

Een nieuwe kleur! H. Skjalm P. heeft een nieuwe kleur snijplank, het is een prachtige lichtbruine tint genaamd Emperador. Er is nog een lichtbruin plankje en een donkerbruin plankje.

24,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

I Love My Type poster Beautiful reasons 50x70

Showmodel! De laatste poster is een showmodel heeft twee hele kleine scheurtjes. Zie de foto en mag dus voor een prikkie weg! Poster van I Love My Type met motto "There are so many beautiful reasons t

39,95

25,00

Prijs per stuk

H. Skjalm P serveerplank terrazzo roze 28x17

Hier word je toch blij van! Een terrazzo serveerplank van H. Skjalm P. Deze hippe serveerplank is er in het roze en groen.

28,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

H. Skjalm P serveerplank terrazzo groen 28x17

Hier word je toch blij van! Een terrazzo serveerplank van H. Skjam P. Deze hippe serveerplank is er in het roze en groen.

28,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

I Love My Type poster Fusion A3

Nieuwe poster van I Love My Type uit de collectie Drops of Distortion. Deze fijne poster heeft een midden groene kleur.

28,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen
  • tag_faces Altijd verpakt als cadeau!
  • mail_outline Persoonlijk contact
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

I Love My Type poster Pigment A3

Nieuwe poster van I Love My Type uit de collectie Drops of Distortion. Deze fijne poster heeft de kleur claret. Dit is een bordeauxkleurige tint.

28,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

I Love My Type dieren poster Elephant A3

Nieuwe dieren poster van I Love My Type uit de serie Mountain Life welke onderdeel is van de kids collectie. Maar eigenlijk is deze serie art posters voor iedere leeftijd geschikt.

28,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

I Love My Type dieren poster Flamingo A3

Nieuwe dieren poster van I Love My Type uit de serie Mountain Life welke onderdeel is van de kids collectie. Maar eigenlijk is deze serie art posters voor iedere leeftijd geschikt.

28,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

I Love My Type dieren poster Cosy Village Life A3

Gave dieren poster van I Love My Type uit de serie Happy Animals welke onderdeel is van de kids collectie. Deze posters zijn erg leuk voor kleine kinderen.

28,95

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Inpakken

Voor ons is iedere bestelling een cadeautje. Daarom worden alle delights door ons ingepakt. We passen ons inpakpapier aan naar het seizoen en maken het extra feestelijk bij bijzondere gelegenheden.

Zelf aan de slag

Een paar tips voor een goed ingepakt cadeau.

1. Leg de verpakking met de bovenkant naar beneden op je kadopapier. Zorg dat het papier lang genoeg is. Wanneer is het genoeg dan? Trucje, leg je verpakking 3x in de lengte of in de breedte op je kadopapier. 

2. Leg je verpakking zo op het papier, dat je aan de onderkant meer papier hebt dan aan de bovenkant. Vouw het papier aan de bovenkant over je verpakking en plak het met plakband of washitape vast.

3. Vervolgens pak je het lange stuk kadopapier aan de onderkant en vouw je dit naar de bovenkant. Voor een mooie afwerking kan je het laatste stukje naar binnen vouwen en kan je een rechte lijn maken. Plak dan het stuk kadopapier, precies op de bovenrand van je verpakking. Je kan natuurlijk ook voor het midden kiezen, net wat jij het mooiste vindt.

4. Om de zijkant dicht te vouwen leg je je verpakking voor je en vouw je eerst de bovenkant. De zijkanten van je kadopapier vouw je naar binnen en in je maakt 4 hoekjes.

5. Nu heb je 2 lange flappen en die vouwje langs de bovenkant van je verpakking naar binnen. Tover je plakband of tape weer te voorschijn en plak het geheel vast. 

6. Bovenstaande stappen voer je ook aan de andere kant van je verpakking uit. Wanneer je alles hebt gevouwen en dichtgeplakt check je nog even of je hoekjes mooi zijn.

7. Leef je uit! En maak het af met een gaaf velours lint. Leg je cadeau met de beplakte vouw naar beneden. Leg je lint onder je cadeau, trek de uiteinden van het lint omhoog en breng rechts over de linkerkant. Zorg ervoor dat ze elkaar kruisen.

8. Nu draai je het cadeau om draai zodat het kruis aan de onderkant ligt. Nu trek je de uiteinden van je lint omhoog. Het is mooi als ze beide ongeveer even lang zijn. Kruis het rechter- en linkerlint onder het gespannen stuk lint.

9. Knoop het lint vast en maak nog een strik met gelijke lussen.

10. Knip de uiteinden van het lint af. 

En je kan goed voor de dag komen met een mooi cadeau tijdens een verjaardag of met de feestdagen. Weet je al wat je cadeau wil geven uit de categorie cadeau tot 50 euro?


Wil je de beste shop ervaring? Accepteer dan hier de cookies! In ons privacy statement kan je alles lezen over het gebruik van de cookies.